About

Hi, I am Chia-Wen.

Chia-Wen(佳雯) is my Chinese name. I am a girl from Kaohsiung, Taiwan. I was born and raised there, but now living in Taipei being a graduate student and a rails developer.

I always want to have a place where I can focus on writing, sharing my life or my point of view, so I hope this blog is be able to express myself fully.

Nice meet you in the online world.

 Chiawen.

你好!我是佳雯

高雄人,最近剛拿到碩士學位,目前在台北當個rails工程師, 曾夢想當個網頁設計師,雖然不會畫畫,但很愛寫前端, 對程式略懂略懂那是在寫了 ruby on rails 之後。

我一直希望能有個地方讓自己更專注於寫文章,記錄我的生活或是心得,所以我選擇寫網誌。
期許自己也能當個說故事的人,也很高興在網路的世界認識你

以上。

2016 夏,佳雯

 

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s